ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И БИСКВИТКИ

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

ЕТ „Пирс – Златан Гошев” зачита личната сфера на всеки, който посещава неговите интернет страници. Всяка получена от Вас информация ще бъде използвана, за да изпълним желаната от Вас услуга, да Ви информираме за нови продукти и услуги и да подобрим обслужването Ви. С Вашите данни ще бъде боравено в съответствие с правните разпоредби на Европейския съюз и на конкретната страна. Информацията за Вас няма да бъде разкривана на никого извън ЕТ „Пирс – Златан Гошев”, неговите филиали или свързани фирми и дилъри.

Целта на настоящата декларация за конфиденциалност е да опише видовете информация, която събираме от Вас, когато посещавате страниците ни и да обясни как използваме тази информация.

  1. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ Ние защитаваме личните данни в строго съответствие с принципите на рамковите директиви на Европейския съюз за защита на информацията и в частност на ЕС директива 95/46/ЕС.
  2. Всяка информация, която решите да ни предоставите за себе си, ще бъде съхранявана на сигурен компютърен сървър в България, посредством сертифицирани Хостинг Доставчици, които покриват всички изисквания за защита на сървърите си. Софтуерът на сървъра (SSL) криптира цялата информация, която ни предоставяте.Това гарантира, че данните, които съхраняваме за Вас, се използват законно и почтено. Нашата цел е да се гарантира, че съхраняваните лични данни ще бъдат точни и само в необходимия обем. Ние ще актуализираме данните и няма да съхраняваме информацията по-дълго, отколкото е необходимо. Ние ще съхраняваме данните по сигурен начин, за да ги предпазим от неправомерен достъп на други лица. Вие имате право да видите каква информация се съхранява за Вас и да коригирате всяка неточност.

ЕТ „Пирс – Златан Гошев” няма да споделя или предоставя без Ваше съгласие никаква лична информация за Вас на трети страни. Ние можем да споделяме обобщена информация за характера на посетителите на сайта с партньори или други страни по такъв начин, че отделните посетители да не могат да бъдат идентифицирани. Възможно е да посетите нашия сайт, без да предоставите лични данни. Но без регистрация, няма да можете да получавате допълнителни съобщения от нас.

  1. КАКВИ ЛИЧНИ ДАННИ СЕ СЪБИРАТ
  2. Ние събираме Вашите лични данни чрез формуляр за регистрация – заявка за поръчка на уеб сайт, seo пакет или друга услуга от нас.
  3. Тази информация може да включва данни като име, имейл адрес, страна и предпочитан език.

Ние използваме тази информация:

1 за да направим Вашето посещение по-приятно;

2 за да Ви изпратим подходяща информация за продукти и услуги;

3 за да Ви изпращаме понякога имейли за продукти и услуги, които смятаме, че биха представлявали интерес за Вас.

Вие можете да ни съобщите по всяко време с имейл, ако не желаете да получавате повече съобщения от нас.

В случай, че сте ни позволили да използваме Вашата лична информация за по-горе описаните цели, ние можем да разкриваме понякога тази информация на фирма или организация, на която предоставяме правото да извършва по електронната поща или по друг начин директни маркетингови комуникации от наше име, Хостинг услуги и съответните Хостинг компании например – където се Хоства Вашият уеб сайт. Ако това се случи, ние гарантираме, че всяка фирма – трета страна, която борави с Вашата информация, ще спазва съответните нормативни документи за защита на личните данни.

III. ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО СЕ СЪБИРА ПО ВРЕМЕ НА ПОСЕЩЕНИЕТО ВИ В НАШИЯ ИНТЕРНЕТ САЙТ

Всеки път, когато сърфирате в сайта четете страници или сваляте информация, нашите компютри автоматично записват определена информация за Вашето посещение от компютъра, който използвате, за достъп до нашия уебсайт.

Тази информация не Ви идентифицира лично. Тя ни показва само колко посетители раглеждат нашия сайт и какъв компютър използват. С помощта на тази информация ние можем да подобрим нашия сайт за всичките ни посетители и да го направим по-полезен за Вас.

  1. ИНФОРМАЦИЯТА ВКЛЮЧВА СЛЕДНОТО:
  2. 1. Дата и час на Вашето посещение.
  3. 2. Колко и кои страници разглеждате по време на посещението в нашия сайт и колко време е престоят Ви в там.
  4. 3. Името на Вашия интернет домейн (това може да бъде Вашият интернет доставчик като например aol.com или Вашето работно място) и ‘IP’ адреса (това е номер, прикачен на Вашия компютър, когато сърфирате в интернет), който Ви позволява достъп до нашия сайт.
  5. 4. Интернет браузъра, който използвате (напр. Microsoft Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome или Netscape) и операционната система на компютъра Ви (напр. Windows 98, xp, 7, 8, 10)
  6. 5. Сайта, в който сте били, преди да се свържете с www.Hotel-Sirena.com (напр. Yahoo, ако сте ни намерили с тази търсачка)
  7. ВАЖНИ ВРЪЗКИ:

(1) Комисия за защита на личните данни

Адрес: гр. София, ул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2,

тел.: (02) 940 20 46

факс: (02) 940 36 40

Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

Уеб сайт: WWW.CPDP.BG

(2) Комисия за защита на потребителите

Адрес: 1000 гр. София, пл.“Славейков“ №4А, ет.3, 4 и 6,

тел.: 02 / 980 25 24

факс: 02 / 988 42 18

гореща линия: 0700 111 22

Уеб сайт: WWW.KZP.BG

(3)Връзка към платформата за онлайн решаване на спорове HTTPS://EC.EUROPA.EU/CONSUMERS/ODR/MAIN/INDEX.CFM?EVENT=MAIN.HOME.CHOOSELANGUAGE

Какво представляват бисквитките?

Бисквитката представлява малък файл, съдържащ данни, който се съхранява в уеб браузъра на Вашето устройство при посещаване на конкретни уебсайтове. Бисквитките могат да съдържат, но могат и да не съдържат лични данни за посетителя.

Защо се използват бисквитките?

За да работи правилно, всеки съвременен уебсайт използва бисквитки.

Те имат различни задачи, които най-общо улесняват и правят по-интерактивно Вашето ползване на уебсайтовете ни.Например, чрез бисквитките събираме информация във връзка с Вашето посещение и поведение на сайта, така че не трябва да ни я предоставяте отново, и отново. По този начин, можем да Ви разпознаем при следващо посещение на уебсайтовете ни и да Ви покажем.

Бисквитките ни помагат и да разберем как използвате нашите услуги, за да можем непрекъснато да ги подобряваме, чрез персонализиране на съдържанието и предложенията към Вас, на база Вашите предпочитания и интереси.

Нашите уебсайтове са безплатни за Вас. За да можем да осигурим средства за нормалната им работа, ние Ви сервираме платена реклама. Използваме бисквитките, за да запазим информация свързана с това колко често и на какви места сте виждали реклами, каква реклама Ви е била показвана, по кое време и на кой сайт и Вашето поведение спрямо рекламите – дали сте кликнали на реклама. Тази информация ни помага да Ви показваме все по-релевантни спрямо Вашите интереси и Вашия профил реклами. Ако нямаме възможност да персонализираме рекламите, Вие ще продължавате да ги виждате, но те ще са много по-малко информативни и подходящи за Вас.

Какви са видовете бисквитки?

В зависимост от това колко време се съхраняват на вашето устройство, бисквитките се категоризират на „постоянни” и „временни” („сесийни“) бисквитки.

  • • „Постоянните” бисквитки се съхраняват на Вашия компютър или мобилно устройство за дълъг период от време, който може да бъде и години;
  • • „Временните” („сесийните“) бисквитки се поставят временно, когато посещавате нашите уебсайтове, но същите не се съхраняват постоянно на вашето устройство и се заличават, когато Вашата сесия приключи, например като затворите страницата.

В зависимост от функциите си, бисквитките най-общо може да се категоризират като четири различни типа:

  • • „стриктно необходими бисквитки” („strictly necessary cookies”);
  • • „функционални бисквитки“ („functionality cookies”);
  • • „бисквитки за ефективност” („performance cookies”);
  • • “бисквитки за поведенческо таргетиране или за рекламиране” („targeting or advertising cookies”).
  • „Стриктно необходими бисквитки” („strictly necessary cookies”)
  • Тези бисквитки са строго необходими, за да може уебсайтовете ни да изпълняват своите функции.
  • Използваме ги например, за да установим нашите потребители, когато те използват нашите уебсайтове, така че да можем да предоставим нашите услуги или за да можем да изпълняваме и да поддържаме сигурността на нашите услуги. Тези бисквитки не събират информация за вас, която може да бъде използвана за маркетинг или реклама. Съгласието Ви за използване на тези бисквитки се предполага от самото използване на нашите сайтове, поради което не можете да откажете използването им.
  • „Функционални бисквитки“ („functionality cookies”)
  • Чрез тези бисквитки се реализират различните функционалности на сайтовете ни, включително и сервирането на неперсонализирана реклама. Те ни позволяват да запомним Вашите предпочитания, като големината на шрифта и други ваши персонални настройки, спестявайки Ви време и усилия за посочване на потребителско име всеки път, когато посетите страницата ни или за да видите предпочитано от Вас съдържание.
  • „Бисквитки за ефективност” („performance cookies”)
  • Тези бисквитки не са строго необходими, но ни позволяват да персонализираме Вашето преживяване на уебсайтовете ни.
  • Информацията, съхранена от „бисквитките за ефективност”, ни помага да разберем как използвате уебсайтовете ни, да запомним и проверим историята на предишните Ви посещения, какво сте гледали или сте маркирали или как сте ни открили.
  • След това ще използваме тези данни, за да подобрим уебсайтовете и услугите ни, за по-добро Ваше преживяване.
  • Не използваме данните събрани от тези бисквитки за целите на сервиране на реклама или за целите на персонализирането и.
  • “Бисквитки за поведенческо таргетиране или за рекламиране” („targeting or advertising cookies”).
  • Нашата цел е да предоставяме на посетителите на нашия уебсайт информация, която е възможно най-подходяща за тях. Това се постига не само чрез съдържанието на нашия сайт, но и чрез показваните реклами. Тъй като трябва да продължим с излъчването на реклами, искаме те да бъдат максимално полезни и подходящи за Вас.
  • За да изпълним това, се опитваме да придобием представа за вероятните ВСи интереси на базата на посещаваните от Вас уебсайтовет и поведението спрямо различното съдържание и реклами. Впоследствие, на базата на тези интереси, ние адаптираме показваното съдържание и рекламите в нашите уебсайтове за различните групи потребители.
  • Какви видове бисквитки използваме и за какви цели?
  • Когато посещавате нашите уебсайтове, вие можете да установите наличието на различни видове бисквитки, които се генерират. Ние използваме и четирите описани типа бисквитки.
  • Нашите уебсайтове използват бисквитки за следните цели:
  • • Идентификация на потребители с цел осъществяване на безопасен достъп;
  • • Запомняне на продуктите, добавени в кошницата Ви или закупени в процеса на онлайн пазаруването;
  • • Запомняне на информацията, попълнена от Вас в различни страници, когато плащате или правите поръчки, за да не се налага да попълвате своите данни многократно;
  • • Предаване на информацията от една страница към следващата, например, при попълване на дълъг въпросник или когато е необходимо да попълните много данни за да направите онлайн поръчка;
  • • Запазване на предпочитани настройки като например език, местоположение, брой резултати при търсене, които да се визуализират и т.н.;
  • • Запазване на настройките за оптимална визуализация, като например размера на буфера и параметрите за резолюцията на Вашия екран;
  • • Прочитане на настройките на Вашия браузър с цел оптимална визуализация на нашия уебсайт върху екрана на Вашето устройство;
  • • Безпроблемно зареждане на уебсайта и поддържане на постоянен достъп до него;
  • • Предлагане на опцията за запазване на данните за влизане във Вашия акаунт, така че да не се налага да ги въвеждате всеки път;
  • • Проследяване на броя на потребителите, посещаващи нашите уебстраници;
  • • Проследяване на времето, прекарано от всеки посетител в разглеждане на нашите уебстраниците ни;
  • • Установяване на последователността, в която посетителите посещават различните страници в нашия уебсайт;
  • • Изготвяне на оценки за необходимостта от подобряване на някои части на нашите уебсайтове;
  • • Оптимизация на уебсайтовете ни.
  • Списък с бисквитките, които ние ползваме на нашите уебсайтове, може да намерите тук.
  • Бисквитки на трети страни:
  • Използваме и някои бисквитки на трети страни като част от нашите услуги. Тези бисквитки се управляват от съответните трети страни и не се контролират от нас.
  • Тези бисквитки ни помагат за проучване на пазара, следене на приходите, подобряване на функционалността и наблюдение за спазване на нашите Общи условия и политиката за ползване на уебсайтовете ни.
  • Рекламодателите на нашите уебсайтове понякога използват свои бисквитки, за да Вви показват таргетирани реклами. Например, рекламодателите могат да използват профил базиран на сайтовете, които преди сте посещавали, за да Ви показват по-подходящи реклами, когато посещавате сайтове на Спортал.
  • Как да управлявате бисквитките?
  • Вие можете да контролирате и/или да изтривате бисквитките, в зависимост от вашето желание.
  • Може да изтриете всички инсталирани на Вашия компютър бисквитки, както и да настроите повечето браузъри така, че да предотвратите разполагането им във Вашия компютър.
  • В случай, че направите това, може да е необходимо да правите промени в настройките на някои предпочитания всеки път, когато посещавате уебсайтовете ни, а някои от услугите и функциите на уебсайтовете ни е възможно да не работят.
  • Как да изтриете всички бисквитки от даден браузър (показана е информация за най-популярните браузъри):
  • Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=bg
  • Firefox: https://support.mozilla.org/bg/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored
  • Internet Explorer: https://support.microsoft.com/bg-bg/help/278835/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer
  • Safari за компютър: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=bg_BG
  • Safari за таблет и телефон: https://support.apple.com/bg-bg/HT201265
  • Тук може да проверите какви бисквитки имате записани от най-използваните доставчици на персонализирани реклами и да управлявате Вашия избор: http://optout.networkadvertising.org/?c=1#!/
  • Промени в нашата политика за бисквитки
  • Ние си запазваме правото да променяме настоящата Политиката за бисквитки и поради това препоръчваме да преглеждате периодично съдържанието и. Всички бъдещи промени в нашата Политика за бисквитките ще бъдат публикувани на тази страница, от който момент промените ще се считат за влезли в сила, освен ако не е упоменато друго.
  • С използването на сайта вие се съгласявате с Политиката за поверителност и Политиката за биквитките на сайта. Ако желаете да получите повече информация, относно въпроси свързани с поверителността и бисквитките, моля свържете се с нас на имейл адрес: pirs@mail.bg


logo-bg-color BG2

Семеен Хотел „Сирена“ участва в проект „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19″ по Оперативна програма „Иновации и конкурентноспособност 2014 – 2020″ във връзка с  преодоляване недостига на средствата и липсата на ликвидност, настъпили в резултат на епидемичния взрив от COVID-19″. Целта на програмата е осигуряването на оперативен капитал на Хотел „Сирена“ за справяне с последиците от пандемията от COVID-19. Резултат от програмата са преодоляване на икономическите последствия от пандемията и стабилност на работните места. Програмата се осъществява с финансовата подкрепа на Европейския фонд за регионално развитие.